Köretként halakhoz és húsokhoz ideális a sütőben sült burgonya.
Sajtos szuflé – az örök klasszikus
A szuflé készítésénél fontos tudni:
– azért emelkednek fel, mert levegőt keverünk a szuflé tésztájába
– ha kivesszük a sütőből, azonnal tálaljuk, mert hamar összeesik (sütés alatt sem lehet rányitni a sütőajtót)
– a szufléformák legyenek mindenhol kivajazva mielőtt megtöltjük
Morzsás almás áfonyával
Céklás-kakukkfüves rizottó
Fasírt grillezett zöldségkörettel
Csokis muffin
Csokis muffin biokörtével és nyers kakaóval.
Coq au Vin – vörösboros csirke
Bébicsirke vele sült zöldségekkel
Könnyű húsétel a bébicsirke vele sült zöldségekkel, gyorsan elkészíthető.
Buggyantott tojás – a tökéletes recept
Buggyantott tojás reggelire, pirítóssal és zöldségekkel – hogy tökéletesen induljon a napod.